Skip to main content

Voor wie?

Voor wie?

Mijn massages zijn over het algemeen geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een holistische benadering van ontspanning en welzijn. De massages richten zich niet alleen op het fysieke lichaam, maar ook op de energiestromen en de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Heb jij klachten zoals vermoeidheid, spanningen, stress, rugpijn of hoofdpijn? Heb je een opgejaagd of onbestemd gevoel waardoor je moeilijk of niet tot rust kunt komen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Mijn behandelingen en massages kunnen gunstig zijn voor verschillende doeleinden, waaronder:

  1. Stressvermindering: Het kan helpen ontspannen en stressgerelateerde symptomen verminderen, zoals spanning in de spieren, hoofdpijn en slaapproblemen.
  2. Verbetering van de energiestromen: Energetische massages richten zich op het herstellen van de balans en het bevorderen van een vrije stroom van levensenergie door het lichaam. Dit kan helpen om blokkades op te heffen en de vitaliteit te vergroten.
  3. Emotionele balans: De massages kunnen bijdragen aan het verminderen van emotionele spanning, het bevorderen van een gevoel van welzijn en het stimuleren van positieve emoties.
  4. Spirituele groei: Voor sommige mensen kan een energetische massage een ondersteunende rol spelen bij hun spirituele groeiproces. Het kan helpen bij het openen van de geest, het verhogen van het bewustzijn en het ervaren van diepere niveaus van verbinding.
Bekijk de mogelijkheden

Het is belangrijk op te merken dat de massages complementair zijn aan reguliere medische zorg en niet als vervanging daarvan moeten worden beschouwd. Als je specifieke gezondheidsproblemen hebt, is het raadzaam om eerst met een zorgverlener te praten voordat je een (energetische) massage ondergaat.

"In mijn sfeervolle praktijkruimte ben je van harte welkom om helemaal tot jezelf te komen."

Lees de ervaringen en beoordelingen van anderen