Skip to main content

Metamorfose massage

Wat is een Metamorfose massage?

De naam Metamorfosemassage klopt niet met het beeld wat men verwacht bij de naam massage. Het is niet een “massage” zoals een masseur het geeft. Metamorfose massage is een behandelmethode en een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording, spirituele en innerlijke groei. De behandelmethode bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd.

"Wat een rups het einde van de wereld noemt, noemen wij een vlinder."

Hoe werkt de Metamorfose massage?

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. (Bron: Gaston Saint-Pierre) Om tot een vlinder te veranderen, trekt de rups zich eerst terug in de cocon om zijn oude vorm en patronen af te kunnen werpen.

Wat gebeurt er tijdens de behandelmethode?

Tijdens deze behandeling wordt gewerkt aan bewustzijn, het verwerken van (oude) emoties na trauma’s, een (ernstige) ziekte, psychische klachten of hormonale klachten.

De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens deze periode bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. De reflexzone correspondeert met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden. De levensenergie die geblokkeerd was kan weer vrijkomen. Hierdoor wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen.

Maak een afspraak

Wanneer en voor wie?

Deze eenvoudige behandelmethode is voor iedereen geschikt. Leeftijd speelt bij deze behandeling geen rol. Lees hier wat Metamorfose massage voor kinderen kan doen

Deze massage is geschikt voor mensen:

  • met langdurige en vage klachten.
  • die een heftige emotionele ervaring hebben gehad of een Burn-out hebben.
  • die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en maar niet verder komen.

Kom zelf ervaren hoe Metamorfose prenataaltherapie jou kan helpen.

Praktijk vanuit het hart is lid van Metamorfosemassage Nederland

Cursus Metamorfose massage

Wil jij deze bijzondere behandelmethode zelf ook geven, volg dan de cursus Metamorfose massage Dit is een mooie methode om je medemens op een eenvoudige manier te kunnen helpen.

Meld je hier aan voor de cursus

"Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent."