Skip to main content

Universal White Time Healing

Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

UWTH is een geweldige energie en methode om op een energetische manier de balans te herstellen. Blokkades die het lichaam heeft opgebouwd of buiten het lichaam heeft gecreëerd worden verwijderd.

Er zijn veel verschillende krachten van energieën en het UWTH is er daar één van.
Het belangrijkste verschil met White Time healing en andere vormen van healing (bijvoorbeeld Reiki), is dat de oorsprong van de energie heel oud is.

White Time is meer dan 30 biljoen jaren oud. De technieken die in de White Time gebruikt worden zijn eenvoudig maar erg de tijd vooruit. Het is een echte universele energie kracht.

Reiki is bijvoorbeeld echt een aarde-energie. Reiki is in deze nieuwe tijd helaas niet meer krachtig genoeg, het heeft zijn dienst gedaan. De energie van UHTW begint waar Reiki is gestopt. Doordat UWHT rechtstreeks van de bron vanuit het universum stroomt is deze mooie energie vele malen sterker. Daarnaast was de mensheid er nog niet aan toe om deze krachtige energie te ontvangen.

Universal White Time Healing is een energievorm die in 2001 voor het eerst in ons land werd geïntroduceerd. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in het hele universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk, “De White Time Bron”.

White Time energie werkt door het hele Universum heen en het werkt nog sterker op plaatsen die meer in harmonie zijn, dan de Aarde momenteel is. UWTH is de energie die door alle Meesters, Engelen en Lichtwezens in het Universum gebruikt wordt.

"Een geweldige energie en methode om op een energetische manier de balans te herstellen."

Wat doet White Time Healing?

White Time bevordert de (geestelijke) gezondheid, verhoogt de trilling van mens en dier en heelt in verleden, heden en toekomst vanuit één tijdsunit.

Een heling werkt 2 tot 3 weken door, omdat energie-lekkende plekken worden gesloten. De energie zoekt zelf de plekken op waar heling nodig is en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, waarbij een hogere frequentie wordt aangeboden.

De White Time energie is intelligent en past vanzelf de kracht, kleur en frequentie aan, aan wie/wat de energie ontvangt. In het geval van karmische lessen die nog geleerd dienen te worden, verstoort White Time dit proces niet. Bij oneigenlijk gebruik van de White Time, blokkeert de energie vanzelf. De White Time Healer kan hierdoor niets fout doen.

Maak een afspraak

Wat doe ik als behandelaar?

Ik maak eerst contact met jouw lichaam door mijn handen op jouw schouders te leggen. Dan behandeling ik de energiepunten en banen in jouw lichaam.
Aan het eind van de behandeling sluit ik de energiepunten aan het eind van het lichaam zodat de energie niet uit het lichaam lekt.

Deze behandeling is zowel zittend of liggend te ontvangen.

Zittende behandeling

Tijdens een zittende behandeling wordt u behandeld op een stoel. Hierbij leg ik mijn handen op uw schouders. De energie stroomt door uw lichaam van uw schouders naar uw voeten. De energie zoekt zijn eigen weg. De duur van een zittende behandeling is maximaal 30 minuten.

Liggende behandeling

Tijdens deze behandeling ligt u eerst op uw rug en daarna op uw buik. Op deze manier worden al uw energiepunten direct behandeld. Deze vorm van behandeling is intenser. De energie kan directer per energiepunt gegeven worden. Na de healing worden uw chakra’s in balans gebracht en uw aura gereinigd. De duur van een liggende behandeling is maximaal 60 minuten.

Maak een afspraak