Skip to main content

Ontspanningsmassage Steenwijk

Wat houdt een ontspanningsmassage in?

Een ontspanningsmassage doet wat zijn naam aangeeft: het helpt jou te ontspannen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Tijdens deze massage krijg jij de tijd om te ontspannen en even los te komen van de dagelijkse stress, zowel in je lichaam als in je hoofd. Jij geniet van een ontspannende en rustgevende massage die de spieren ontspant en soepeler maakt. De bloedcirculatie wordt geactiveerd waardoor de afvoer van afvalstoffen in je lichaam word gestimuleerd.

"Gun jezelf een massage!"

Waarom een ontspanningsmassage?

Iedereen heeft af en toe een time-out nodig. Een ontspanningsmassage van Praktijk vanuit het hart is dan een goede optie.
Het gezegde: gezond worden en blijven dankzij een massage is zeker niet uit de lucht gegrepen. Met regelmaat een massage ontvangen bevordert de weerstand, neemt stress weg en werkt bloeddrukverlagend. Ook kan je lichaam volledig ontspannen en relaxen, waardoor ook je humeur vanzelf beter wordt.

Veel mensen zien een massage echter als pure luxe. Dat is jammer, want massage is juist heel gezond. Jezelf regelmatig en vooral op tijd laten masseren voorkomt een hoop klachten. Het houdt je spieren los en je doorbloeding optimaal, waardoor je beter in je vel zit.

Maak een afspraak

De voordelen van een regelmatige massage zijn:

• Vermindering van stress
• Lichaam en geest komen tot rust
• Je weerstand verhoogt
• Maakt je bewust van je eigen lichaam
• Stimuleert de doorbloeding
• Stimuleert het zenuwstelsel
• Vermindert lichamelijke klachten
• Het geeft meer energie
• Massage werkt preventief
• Laat je weer tot jezelf komen
• Kwaliteit van slaap verbetert
• Je humeur verbetert
• Vermoeide spieren herstellen sneller

Contra indicatie
Hoe ontspannen een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Maak een afspraak

Wat kan ik verwachten van een ontspanningsmassage bij Praktijk vanuit het hart?

In een warme en ontspannende sfeer nodig ik jou uit om te ontspannen en te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Voel de warme olie, de zachte, stille en sterke accenten van mijn handen en onderarmen op jouw huid, geniet van de heerlijke geur.

Jij wordt ontvangen met een heerlijk warm voeten bad. Je ontdoet je van je kleding en gaat op jouw buik op de behandeltafel liggen. Tijdens de massage krijg jij een massagelaken over je heen die tijdens de massage jouw energie vasthoud. Delen die tijdens de massage niet behandeld worden, blijven bedekt met het massage laken.

Doordat jij tijdens de massage ontspant, laat jouw lichaam sneller energie los. Je kunt ervoor kiezen om stil te genieten van de massage met rustige muziek op de achtergrond of je doet jouw verhaal tijdens de massage. Na de massage laat ik jou even bij komen op de tafel. We drinken en praten nog even na.

Wat voel je na de ontspanningsmassage?

Na deze massage ben je helemaal relaxt en kom jij weer helemaal tot jezelf. Jij gaat je weer herboren en energiek voelen.

Hoelang duurt de massage?

Je kunt kiezen uit een massage van: 1 uur, 1.5 uur of 2 uur. Wil jij echt helemaal genieten? Kies dan voor de luxe behandeling (2 uur). Als extra worden dan de armen, handen, hoofd buik en voeten ook gemasseerd.

Maak een afspraak

"Herstel de balans tussen lichaam en geest."