Skip to main content

AromaTouch massage

Wat is een AromaTouch massage?

AromaTouch™ techniek is een zachte behandelmethode waarbij etherische oliën toegepast worden. Er worden bij AromaTouch™ techniek 8 verschillende essentiële oliën gebruikt die allemaal op hun eigen manier werken.

De behandeling bevat 4 primaire stappen:
1. Stress verminderen
2. Versterken van immuunsysteem
3. Ontsteking reacties verminderen
4. Homeostase

Wat doet deze behandeling voor jou?

Het doel van AromaTouch™ massage is de balans in je lichaam herstellen en je lichaam in balans houden.

Zodra de olie op het lichaam is aangebracht zal deze binnen 6 minuten al door het lichaam worden opgenomen en daar zijn werk doen. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

Maak een afspraak

Fysieke werking van de massage:
• Ondersteunend voor spieren en botten
• Bij spierdystrofie
• Spierspanning en spierpijn
• Werkt ondersteunend voor luchtwegen
• Verbetert cardiovasculair systeem
• Werkt ondersteunend bij angst
• Ontstekingsremmend op zachte weefsels
• Verbeterd effect van iedere massage
• Verzacht geïrriteerd weefsel

Emotionele werking:
AromaTouch is een combinatie van oliën die een diepe ontspanning geeft aan het hele systeem. Zodra je lichaam zich ontspant zul je zien dat je hart weer open gaat naar het leven zelf. Het stimuleert de circulatie waardoor je vanzelf makkelijker mee kunt in de flow van het leven.

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

De kracht van de AromaTouch™ techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige therapeutische kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht, niet stevig maar juist licht.

Hoelang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt 45 tot 60 minuten.

Wat voel je de dagen na de behandeling?

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch™ massage, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen. Dagen na de behandeling kun je nog nagenieten van de werking van deze heerlijke pure oliën. Kom ervaren wat AromaTouch™ techniek massage voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak

"Breng je lichaam in balans en hou het in balans."