Honing massage
Honing massage

Honing massage

Deze vorm van massage is een oude massage en heel populair in Rusland en Scandinavië. De massage is gebaseerd op de goede eigenschappen van honing. Tijdens deze massage worden de gifstoffen uit het lichaam gehaald en de huid gereinigd.

Heerlijk weg dromen onder het genot van het vloeibare goud!

Honingmassage werkt als een natuurlijke peeling en draineert, verzorgt, verzacht en verstevigt de huid. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen die de huid vernieuwen en in de diepte voeden om haar heerlijk glad, sterk en onweerstaanbaar zacht te maken.

De bloedcirculatie van het onderhuids weefsel wordt sterk geactiveerd, waarbij de toxines en stofwisseling slakken worden losgemaakt en afgevoert. Daarnaast is het een heel effectieve methode voor huidverbetering als anti-cellulite-behandeling, ontgifting en het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Waarom honing?

Honing bevat diverse suikers, mineralen en spoorelementen die een fantastische voedende, verzorgende en verzachtende waarde voor o.a. de huid hebben. Met een buitengewone kracht wordt de huid vernieuwd en in de diepte gevoed. Na de behandeling voelt uw huid zacht, glad en sterk aan. Tevens vertoont de huid een natuurlijke prachtige glans.

Het is heerlijk om een losse behandeling te ondergaan maar voor een doelgerichte huidverbetering en anti-cellulite wordt een aaneengesloten serie behandelingen aangeraden. Dit wordt in een kuurvorm aangeboden. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minimaal 5, tot 10 behandelingen noodzakelijk. De frequentie van de behandeling wordt op de individuele situatie aangepast.

Honingmassage

– Is bijzonder geschikt voor mensen die van een hele stevige massage houden
– Wordt afgeraden voor mensen met een allergie voor bijenproducten
– Is niet geschikt voor mensen met beharing
– Advies is om na de honingmassage 12 uur niet te douchen met zeep

De honing-massageolie wordt met warme doeken verwijderd. Het is géén plakkerige toestand en de meeste olie trekt goed in. U verlaat, zonder te hoeven douchen, schoon en fris de praktijk.
De massage wordt uitgevoerd met natuur zuivere honing. Het resultaat is een prachtig gevoede huid. Honing wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie.

Nog even alle voordelen op een rij:

– Intensieve peeling, stimuleert de huidvernieuwing
– Effectieve behandeling tegen onzuivere huid en acné
– Houdt de huid jong, glad en soepel
– Voorkomt infecties en vermindert oedeem
– Anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking
– Gifstoffen worden sneller afgevoert door het lichaam
– Stimuleert de stofwisseling, weefselgroei en weefselregeneratie
– Voedt de huid diep en heeft een anti-oxiderende werking
– Verfijnt en elimineert fijne lijntjes, houdt de huid jong en elastisch
– Verhelderd de doffe huid, egaliseert en voorkomt huidverkleuringen

Nieuwsgierig geworden en een behandeling boeken?

Klik hier.