Reacties van mensen die een behandeling hebben gehad.

Gastenboek

Lees hier ervaringen van mensen die van een behandeling hebben gehad.

Indien je zelf behandeling hebt gehad, nodig ik je graag om jouw ervaring hier te delen.

Mijn dank hiervoor.

Gastenboek Praktijk vanuit het hart

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.226.243.226 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
27 berichten.
Roelien F uit Steenwijk schreef op 6 november 2019:
Hallo Peter, Sinds de behandeling van vorige week ervaar ik dat mijn klachten minder zijn geworden. Mijn nek is soepeler en heb minder last van mijn armen/schouders Wat ik als zeer prettig ervaar is de rust en het luisterend oor. Ik wordt weer bewust gemaakt wat de bron is van mijn klachten en hoe ik hiermee om moet gaan. Mijn ervaring uit het verleden is dat je moet kijken waardoor de klachten ontstaan en jij helpt mij hiermee om weer het juiste spoor te vinden. Top! Groet Roelien.
Admin-antwoord door: Peter
Dank je voor je bericht Roelien, Fijn om te horen dat de oorzaak van jouw klacht boven komt waardoor uiteindelijk jouw klacht zal verminderen. Groet: Peter
Janneke uit Nijeveen schreef op 8 juli 2019:
In 1 behandeling van veel hardnekkige klachten af. Het was wel even pijnlijk hier en daar maar dan heb je ook een fantastisch resultaat. Ik kon tijdens de behandeling ook goed voelen waar de klachten ontstaan waren. Ook het hartelijke contact ervaar ik als zeer heilzaam. Echt top Peter, dankjewel!
Ineke uit Tuk schreef op 29 mei 2019:
De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort ‘ ontknoping’ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.
Lies uit Vledder schreef op 28 oktober 2018:
De zeer pijnlijke en onwillige spieren na mijn heupoperatie zijn in 3 behandelingen weer soepel gemaakt zodat ik kon lopen zonder pijn. Na deze voor mij heel positieve behandeling ben ik ook voor ontspanningsmassage (energetisch) bij Peter geweest. Heerlijk.
Zwaantje uit Meppel schreef op 26 augustus 2018:
Altijd een fijne energetische massage,geen geaai maar het echte werk.
Suzanne uit Steenwijk schreef op 26 augustus 2018:
Klachten worden behandeld bij de oorzaak..ik voel me veilig en gehoord/begrepen ..ik ben bij veel verschillende behandelaars geweest maar bij hem worden ik echt behandeld ..
Jantje uit Diever schreef op 7 juli 2018:
Twee x massage van Peter gehad . Nieuw leven . Ik heb het gevoel dat ik nu op de juiste weg ben . Dankjewel Peter
Admin-antwoord door: Peter
Fijn om te lezen dat het je goed doet Jantje. Dit is waar ik het voor doe. Dank je ❤
Nettie uit Steenwijk schreef op 2 februari 2018:
Peter wist precies waar het bij mij 'vast zat' op alle fronten. Ik heb bij hem een hotstone + massage gehad en er is veel losgemaakt. Blij mee!
Carola uit Sneek schreef op 2 februari 2018:
Heb je wel eens een Aroma-Touch behandeling van Peter gehad? Ik wel, heerlijk. Een echte aanrader.
Bettie Wiegman uit Steenwijk schreef op 25 juli 2017:
Inmiddels heb ik 8 behandeling mogen ondergaan en ik voel me fantastisch! Veel meer ruimte in mijn lichaam en ik voel me een stuk lichter. Dit zou ik iedereen aanraden. Peter geeft je vleugels ?
Willy Visser uit Heino schreef op 19 februari 2017:
Na een paar behandelingen, wist ik niet wat mij overkwam, alle spieren, die jaren vast zat, zijn herboren. Peter is heel rustig bij een heerlijk muziekje, met zijn handen straalt hij warmte uit, zodat hij alle knopen, weer uit je lichaam kan krijgen, wat een opluchting. Wit u dat ook meemaken, meld je aan bij Peter. Peter, nogmaals bedankt, tot de volgende keer. Groeten van Willy Visser.
Marjan Kreuze uit Steenwijk schreef op 18 februari 2017:
Ik was voor een 1e behandeling . Wat ik zo fijn vindt aan Peter is de persoonlijke rustige benadering. Hij had echt alle tijd ik kon alles even loslaten. Het heeft mij goed gedaan. Dankje Peter.
Corina Smilde uit Meppel schreef op 17 februari 2017:
Ik heb nu al een aantal behandelingen gehad en ik kom er altijd als herboren vandaan en blijf ook komen, Peter bedankt voor je goede kwaliteit van de behandelingen ,toppie !
Jessica Storm uit Steenwijk schreef op 28 november 2016:
Peter behandelt mij al een aantal jaren en ik geniet iedere keer weer van de massages. Zeer ontspannen ga ik altijd naar huis. Heb veel ontspanningsmassages gehad in al die jaren bij verschillende masseurs en sauna's maar ze kunnen niet tippen aan Praktijk vanuit t Hart. Echt een aanrader voor iedereen!!!
Theresia Bij de Leij uit Steenwijk schreef op 6 mei 2016:
Ik ervaar het als heerlijk ontspannen.en het helpt mij prima bedankt peter. 5sterren
Linda uit Steenwijk schreef op 6 mei 2016:
Geweldig. De massage die Peter geeft zijn heerlijk ontspannend.
Esther uit Blokzijl schreef op 2 mei 2016:
Keer op keer kan Peter me weer super goed helpen ? ! Heel prettig!
Rowan Bosma uit Noordwolde schreef op 21 februari 2016:
Heerlijke rustgevende sfeer! Nog nooit zo ontspannen geweest! ?Ongelooflijk! Zeker aan te raden
Ina Trompetter uit Steenwijk schreef op 16 februari 2016:
Geweldig, de massage en energie die Peter mijn lijf geeft om weer te kunnen ontspannen.
Margriet Brul uit Vledder schreef op 30 januari 2016:
Ongelofelijk wat hij voor mij heeft gedaan Pijnvrij en geen barse meer nodig
K.J. Beugelink uit Steenwijk schreef op 12 juli 2012:
Mijn ervaring met Peter is heel goed, de massages werken bij mij heel lang door. Peter is een goede masseur en daarnaast heeft zoals ik het noem "helende handen". Dit is een gave die Peter heeft , die gave van Peter heeft verschillende keren bij mij effect gehad.
Karin Vreeswijk uit Ter Apel schreef op 26 juni 2012:
Lieve Peter, Van Harte gefeliciteerd met de uitbreiding van je website. Ik ben er trots op dat je nu ook de heerlijke helende energie van de White Time Healing in je praktijk aan je cliënten aan biedt en er ook veel mee werkt voor jezelf en je naasten. Super! Veel liefs en ook warme groeten van "mijn" Peter. tot ziens! Karin Vreeswijk Spiritueel Centrum Kiraël.
Klaas schreef op 2 maart 2012:
Een tijdje terug een White Time Healing gehad van Peter. Een hele bijzondere ervaring al zeg ik het zelf. Het was zo rustgevend voor mijn lijf, je voelde de spanning afnemen en de rust weerkeren. Ik voelde me als herboren toen ik weer de deur uitliep. Ga dit zeker vaker doen. Peter bedankt.
Sjanie uit Doldersum schreef op 27 december 2011:
Na jaren van pijn in nek, bovenarmen en vingers tengevolge van nekhernia was ik bij Peter na een aantal voetreflex en massage behandelingen vrijwel pijnvrij. Verder was ik altijd moe vanwege een te traag werkende schildklier. Ook de moeheid is vrijwel verdwenen. Wel even wennen, geen pijn meer en je kan alles weer doen. Ik heb gevochten de laatste jaren voor een leefbaar leven en heb alles geprobeerd. Ik was sceptisch over voetreflex, maar sta overal voor open. Ik kwam per toeval bij Peter terecht en dat is de beste beslissing geweest sinds jaren. Daarnaast is het voor iedereen om mij heen en speciaal voor mijn partner heel fijn. En ik heb eigenlijk alleen nog rekening te houden met de verschijnselen van het ouder worden, want ik ben namelijk 57 jaar oud. Daar kan ik mee leven.
Hanneke uit Giethoorn schreef op 9 december 2011:
Na een loodzware tijd - kanker - kwam Peter op mijn pad. Ik had totaal geen conditie, weerstand, energie en uithoudingsvermogen meer na alle behandelingen die ik moest ondergaan in die tijd. Peter leeft zich helemaal op me uit; ( nou helemaal??? je weet dat ik prima kan overdrijven toch?? ) Massages - White Time healing (ook op afstand) - Voetreflex - en ik heb geen idee wat me nog te wachten staat, maar ik heb me in geen tijden lichamelijk zo ontzettend goed en energiek gevoeld. Heerlijk!! Lieve Peter, dankjewel.
Anna schreef op 6 december 2011:
Bedankt voor de white time afstand healing die je mij gegeven hebt. Eerst had ik het even een beetje koud en later voelde ik op steeds meer plekken warmte komen, op een gegeven moment ook onder mijn voeten en later begon er ook energie uit mijn handen te stromen, toen ik gisteravond op bed lag was ik lekker relaxed, op een gegeven moment leek het wel alsof mijn lichaam en ziel even los van mekaar waren, en heb lekker geslapen vannacht. Nogmaals heel erg bedankt voor de healing Anna
Miranda uit Darp schreef op 20 september 2011:
Maandag een Hotstone massage gehad Het was echt super ontspannend zeker een aanrader Ik ga zeker nog wel een keer heen voor een Hotstone massage Groetjes miranda

Kijk hier hoe de behandelingen beoordeeld worden.

Cees
Zeer tevreden

Peter, ik ben zeer tevreden over de behandeling.
Het helpt mijn stijfheid te verlichten en gaat nieuwe klachten tegen.
Dank je wel, met vriendelijke groet, Cees

6 maanden geleden
Ineke

De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort ‘ ontknoping’ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.

7 maanden geleden

Review Ervaringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *