Reacties van mensen die een behandeling hebben gehad.

Gastenboek

Lees hier ervaringen van mensen die van een behandeling hebben gehad.

Indien je zelf behandeling hebt gehad, nodig ik je graag om jouw ervaring hier te delen.

Mijn dank hiervoor.

Gastenboek Praktijk vanuit het hart

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.40.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Rowan Bosma uit Noordwolde heeft geschreven op 21 februari 2016:
Heerlijke rustgevende sfeer! Nog nooit zo ontspannen geweest! ?Ongelooflijk! Zeker aan te raden
Ina Trompetter uit Steenwijk heeft geschreven op 16 februari 2016:
Geweldig, de massage en energie die Peter mijn lijf geeft om weer te kunnen ontspannen.
Margriet Brul uit Vledder heeft geschreven op 30 januari 2016:
Ongelofelijk wat hij voor mij heeft gedaan Pijnvrij en geen barse meer nodig
K.J. Beugelink uit Steenwijk heeft geschreven op 12 juli 2012:
Mijn ervaring met Peter is heel goed, de massages werken bij mij heel lang door. Peter is een goede masseur en daarnaast heeft zoals ik het noem "helende handen". Dit is een gave die Peter heeft , die gave van Peter heeft verschillende keren bij mij effect gehad.
Karin Vreeswijk uit Ter Apel heeft geschreven op 26 juni 2012:
Lieve Peter, Van Harte gefeliciteerd met de uitbreiding van je website. Ik ben er trots op dat je nu ook de heerlijke helende energie van de White Time Healing in je praktijk aan je cliรซnten aan biedt en er ook veel mee werkt voor jezelf en je naasten. Super! Veel liefs en ook warme groeten van "mijn" Peter. tot ziens! Karin Vreeswijk Spiritueel Centrum Kiraรซl.
Klaas heeft geschreven op 2 maart 2012:
Een tijdje terug een White Time Healing gehad van Peter. Een hele bijzondere ervaring al zeg ik het zelf. Het was zo rustgevend voor mijn lijf, je voelde de spanning afnemen en de rust weerkeren. Ik voelde me als herboren toen ik weer de deur uitliep. Ga dit zeker vaker doen. Peter bedankt.
Sjanie uit Doldersum heeft geschreven op 27 december 2011:
Na jaren van pijn in nek, bovenarmen en vingers tengevolge van nekhernia was ik bij Peter na een aantal voetreflex en massage behandelingen vrijwel pijnvrij. Verder was ik altijd moe vanwege een te traag werkende schildklier. Ook de moeheid is vrijwel verdwenen. Wel even wennen, geen pijn meer en je kan alles weer doen. Ik heb gevochten de laatste jaren voor een leefbaar leven en heb alles geprobeerd. Ik was sceptisch over voetreflex, maar sta overal voor open. Ik kwam per toeval bij Peter terecht en dat is de beste beslissing geweest sinds jaren. Daarnaast is het voor iedereen om mij heen en speciaal voor mijn partner heel fijn. En ik heb eigenlijk alleen nog rekening te houden met de verschijnselen van het ouder worden, want ik ben namelijk 57 jaar oud. Daar kan ik mee leven.
Hanneke uit Giethoorn heeft geschreven op 9 december 2011:
Na een loodzware tijd - kanker - kwam Peter op mijn pad. Ik had totaal geen conditie, weerstand, energie en uithoudingsvermogen meer na alle behandelingen die ik moest ondergaan in die tijd. Peter leeft zich helemaal op me uit; ( nou helemaal??? je weet dat ik prima kan overdrijven toch?? ) Massages - White Time healing (ook op afstand) - Voetreflex - en ik heb geen idee wat me nog te wachten staat, maar ik heb me in geen tijden lichamelijk zo ontzettend goed en energiek gevoeld. Heerlijk!! Lieve Peter, dankjewel.
Anna heeft geschreven op 6 december 2011:
Bedankt voor de white time afstand healing die je mij gegeven hebt. Eerst had ik het even een beetje koud en later voelde ik op steeds meer plekken warmte komen, op een gegeven moment ook onder mijn voeten en later begon er ook energie uit mijn handen te stromen, toen ik gisteravond op bed lag was ik lekker relaxed, op een gegeven moment leek het wel alsof mijn lichaam en ziel even los van mekaar waren, en heb lekker geslapen vannacht. Nogmaals heel erg bedankt voor de healing Anna
Miranda uit Darp heeft geschreven op 20 september 2011:
Maandag een Hotstone massage gehad Het was echt super ontspannend zeker een aanrader Ik ga zeker nog wel een keer heen voor een Hotstone massage Groetjes miranda

Kijk hier hoe de behandelingen beoordeeld worden.

Cees
Zeer tevreden

Peter, ik ben zeer tevreden over de behandeling.
Het helpt mijn stijfheid te verlichten en gaat nieuwe klachten tegen.
Dank je wel, met vriendelijke groet, Cees

2 jaar geleden
Ineke

De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort โ€˜ ontknopingโ€™ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.

2 jaar geleden

Beoordeling Ervaringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *