Reacties van mensen die een behandeling hebben gehad.

Gastenboek

Lees hier ervaringen van mensen die van een behandeling hebben gehad.

Indien je zelf behandeling hebt gehad, nodig ik je graag om jouw ervaring hier te delen.

Mijn dank hiervoor.

Gastenboek Praktijk vanuit het hart

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.4.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Janneke uit Nijeveen schreef op 8 juli 2019:
In 1 behandeling van veel hardnekkige klachten af. Het was wel even pijnlijk hier en daar maar dan heb je ook een fantastisch resultaat. Ik kon tijdens de behandeling ook goed voelen waar de klachten ontstaan waren. Ook het hartelijke contact ervaar ik als zeer heilzaam. Echt top Peter, dankjewel!
Ineke uit Tuk schreef op 29 mei 2019:
De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort ‘ ontknoping’ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.
Lies uit Vledder schreef op 28 oktober 2018:
De zeer pijnlijke en onwillige spieren na mijn heupoperatie zijn in 3 behandelingen weer soepel gemaakt zodat ik kon lopen zonder pijn. Na deze voor mij heel positieve behandeling ben ik ook voor ontspanningsmassage (energetisch) bij Peter geweest. Heerlijk.
Zwaantje uit Meppel schreef op 26 augustus 2018:
Altijd een fijne energetische massage,geen geaai maar het echte werk.
Suzanne uit Steenwijk schreef op 26 augustus 2018:
Klachten worden behandeld bij de oorzaak..ik voel me veilig en gehoord/begrepen ..ik ben bij veel verschillende behandelaars geweest maar bij hem worden ik echt behandeld ..
Jantje uit Diever schreef op 7 juli 2018:
Twee x massage van Peter gehad . Nieuw leven . Ik heb het gevoel dat ik nu op de juiste weg ben . Dankjewel Peter
Admin-antwoord door: Peter
Fijn om te lezen dat het je goed doet Jantje. Dit is waar ik het voor doe. Dank je ❤
Nettie uit Steenwijk schreef op 2 februari 2018:
Peter wist precies waar het bij mij 'vast zat' op alle fronten. Ik heb bij hem een hotstone + massage gehad en er is veel losgemaakt. Blij mee!
Carola uit Sneek schreef op 2 februari 2018:
Heb je wel eens een Aroma-Touch behandeling van Peter gehad? Ik wel, heerlijk. Een echte aanrader.
Bettie Wiegman uit Steenwijk schreef op 25 juli 2017:
Inmiddels heb ik 8 behandeling mogen ondergaan en ik voel me fantastisch! Veel meer ruimte in mijn lichaam en ik voel me een stuk lichter. Dit zou ik iedereen aanraden. Peter geeft je vleugels ?
Willy Visser uit Heino schreef op 19 februari 2017:
Na een paar behandelingen, wist ik niet wat mij overkwam, alle spieren, die jaren vast zat, zijn herboren. Peter is heel rustig bij een heerlijk muziekje, met zijn handen straalt hij warmte uit, zodat hij alle knopen, weer uit je lichaam kan krijgen, wat een opluchting. Wit u dat ook meemaken, meld je aan bij Peter. Peter, nogmaals bedankt, tot de volgende keer. Groeten van Willy Visser.
Marjan Kreuze uit Steenwijk schreef op 18 februari 2017:
Ik was voor een 1e behandeling . Wat ik zo fijn vindt aan Peter is de persoonlijke rustige benadering. Hij had echt alle tijd ik kon alles even loslaten. Het heeft mij goed gedaan. Dankje Peter.
Corina Smilde uit Meppel schreef op 17 februari 2017:
Ik heb nu al een aantal behandelingen gehad en ik kom er altijd als herboren vandaan en blijf ook komen, Peter bedankt voor je goede kwaliteit van de behandelingen ,toppie !
Jessica Storm uit Steenwijk schreef op 28 november 2016:
Peter behandelt mij al een aantal jaren en ik geniet iedere keer weer van de massages. Zeer ontspannen ga ik altijd naar huis. Heb veel ontspanningsmassages gehad in al die jaren bij verschillende masseurs en sauna's maar ze kunnen niet tippen aan Praktijk vanuit t Hart. Echt een aanrader voor iedereen!!!
Theresia Bij de Leij uit Steenwijk schreef op 6 mei 2016:
Ik ervaar het als heerlijk ontspannen.en het helpt mij prima bedankt peter. 5sterren
Linda uit Steenwijk schreef op 6 mei 2016:
Geweldig. De massage die Peter geeft zijn heerlijk ontspannend.
Esther uit Blokzijl schreef op 2 mei 2016:
Keer op keer kan Peter me weer super goed helpen ? ! Heel prettig!
Rowan Bosma uit Noordwolde schreef op 21 februari 2016:
Heerlijke rustgevende sfeer! Nog nooit zo ontspannen geweest! ?Ongelooflijk! Zeker aan te raden
Ina Trompetter uit Steenwijk schreef op 16 februari 2016:
Geweldig, de massage en energie die Peter mijn lijf geeft om weer te kunnen ontspannen.
Margriet Brul uit Vledder schreef op 30 januari 2016:
Ongelofelijk wat hij voor mij heeft gedaan Pijnvrij en geen barse meer nodig
K.J. Beugelink uit Steenwijk schreef op 12 juli 2012:
Mijn ervaring met Peter is heel goed, de massages werken bij mij heel lang door. Peter is een goede masseur en daarnaast heeft zoals ik het noem "helende handen". Dit is een gave die Peter heeft , die gave van Peter heeft verschillende keren bij mij effect gehad.

Kijk hier hoe de behandelingen beoordeeld worden.

Cees
Zeer tevreden

Peter, ik ben zeer tevreden over de behandeling.
Het helpt mijn stijfheid te verlichten en gaat nieuwe klachten tegen.
Dank je wel, met vriendelijke groet, Cees

3 maanden geleden
Ineke

De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort ‘ ontknoping’ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.

4 maanden geleden

Review Ervaringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *