Reacties van mensen die een behandeling hebben gehad.

Gastenboek

Lees hier ervaringen van mensen die van een behandeling hebben gehad.

Indien je zelf behandeling hebt gehad, nodig ik je graag om jouw ervaring hier te delen.

Mijn dank hiervoor.

Gastenboek Praktijk vanuit het hart

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.150.57 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Esther O uit Den Haag heeft geschreven op 15 maart 2021:
Bericht op Facebook geplaatst door Esther Ik ben vorige week bij Peter geweest en wat was dat een fantastische lifechanging ervaring. Ik kom weer, ondanks de afstand naar Den Haag.
E uit Steenwijkerland heeft geschreven op 16 december 2020:
Beste Peter, het is nu december, drie maanden zo ongeveer sinds m'n vierde bezoek. Ik wil je bedanken voor je geslaagde behandeling. Voel me op het moment erg vrij, zonder beperking, zowel fysiek als mentaal. Voor vijf weken had ik een zware inspanning en kon 2 nachten mijn r. bovenarm niet bewegen. Met nog een vervolg van weken betreffende deze inspanning te gaan dacht ik, ik gooi t over de andere boeg. Dit deed me denken aan wat ik van jou meekreeg. "Vergeet wat je beperkt, hoe lastig ook". Het praktisch uitvoeren via de andere zijde bracht uiteindelijk dat het zeurtje uit de gevoelige zijde zelfs volledig vertrok! Deze klus is nu klaar, niet lang na mijn aanpassing werkte het zelf links en rechts en kon ik aan de techniek werken, ipv alles op kracht. De laatste sessie in aug bij je voelde zeker als geslaagd. Hoefde je niets te vermelden waar mijn blokkade zat. Het voelde dat je wist het onderwerp aan te roeren zonder dat we het bespraken. Dit heeft me ontroerd. Nu het lichaam weer normaal werkt mag het doorwerken naar anderen, zie nu al spiegeling bij de anderen hoe ik erbij sta. Ik ontvang in ruil, weer graag de positieve energie. Het zal vervullen en al het andere wat ik liever niet wil buiten laten. Ik had, denk ik niet onder woorden kunnen brengen wat mij zo lang heeft bezig gehouden en me overmande. Ik weet op mijn beurt dat het jou ook heel goed doet als je goed kunt doen. Ben heel blij je ontmoet te hebben. Met hartelijke groet E.
Heleen uit Hattem heeft geschreven op 8 oktober 2020:
Beste Peter, Voor de eerste keer bij jou geweest door de gelukkige te zijn met een IC-cadeaubon van jou. Zo blij dat ik je heb leren kennen. Letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plekken en ik ben in de rust gebleven daarna die er los is gekomen. Heb adviezen overgenomen omdat ik ook voelde dat ze echt voor mij waren. Je voelt alles perfect aan! Echt dus niet alleen een massage behandeling maar met een grote doorwerking daarna in lichaam en geest. Mijn schouders hingen eindelijk weer naar beneden๐Ÿ˜‰ Warme groet,Heleen
Beheerdersantwoord van: Peter
Hallo Heleen, Dank je voor dit mooie bericht, fijn te horen dat de behandeling goed is ontvangen.
Inez Hartog uit Ijhorst heeft geschreven op 17 augustus 2020:
Ik heb nog nooit eerder een masseur gevonden die zo nauw mijn lichaam weet te lezen en mee stroomt in hetgeen mijn lichaam (systeem) nodig heeft. Daarbij komt Peter heel kundig en vaardig op mij over en zit zijn grote kracht in het dichtbij zichzelf blijven en vanuit die energie geven. Dat is voelbaar en daar voel ik me veilig bij, waardoor ik me helemaal kan overgeven. Peter, ik ben ontzettend blij dat ik je heb gevonden en voorlopig hoop ik regelmatig terug te komen zodat ik alles mag ontvangen en het lekker mag stromen in mij.
Beheerdersantwoord van: Peter
Inez, ik ben dankbaar dat ik jou kan en mag helpen.โค
Roelien F uit Steenwijk heeft geschreven op 6 november 2019:
Hallo Peter, Sinds de behandeling van vorige week ervaar ik dat mijn klachten minder zijn geworden. Mijn nek is soepeler en heb minder last van mijn armen/schouders Wat ik als zeer prettig ervaar is de rust en het luisterend oor. Ik wordt weer bewust gemaakt wat de bron is van mijn klachten en hoe ik hiermee om moet gaan. Mijn ervaring uit het verleden is dat je moet kijken waardoor de klachten ontstaan en jij helpt mij hiermee om weer het juiste spoor te vinden. Top! Groet Roelien.
Beheerdersantwoord van: Peter
Dank je voor je bericht Roelien, Fijn om te horen dat de oorzaak van jouw klacht boven komt waardoor uiteindelijk jouw klacht zal verminderen. Groet: Peter
Janneke uit Nijeveen heeft geschreven op 8 juli 2019:
In 1 behandeling van veel hardnekkige klachten af. Het was wel even pijnlijk hier en daar maar dan heb je ook een fantastisch resultaat. Ik kon tijdens de behandeling ook goed voelen waar de klachten ontstaan waren. Ook het hartelijke contact ervaar ik als zeer heilzaam. Echt top Peter, dankjewel!
Ineke uit Tuk heeft geschreven op 29 mei 2019:
De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort โ€˜ ontknopingโ€™ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.
Lies uit Vledder heeft geschreven op 28 oktober 2018:
De zeer pijnlijke en onwillige spieren na mijn heupoperatie zijn in 3 behandelingen weer soepel gemaakt zodat ik kon lopen zonder pijn. Na deze voor mij heel positieve behandeling ben ik ook voor ontspanningsmassage (energetisch) bij Peter geweest. Heerlijk.
Zwaantje uit Meppel heeft geschreven op 26 augustus 2018:
Altijd een fijne energetische massage,geen geaai maar het echte werk.
suzanne uit Steenwijk heeft geschreven op 26 augustus 2018:
Klachten worden behandeld bij de oorzaak..ik voel me veilig en gehoord/begrepen ..ik ben bij veel verschillende behandelaars geweest maar bij hem worden ik echt behandeld ..
Jantje uit Diever heeft geschreven op 7 juli 2018:
Twee x massage van Peter gehad . Nieuw leven . Ik heb het gevoel dat ik nu op de juiste weg ben . Dankjewel Peter
Beheerdersantwoord van: Peter
Fijn om te lezen dat het je goed doet Jantje. Dit is waar ik het voor doe. Dank je โค
Nettie uit Steenwijk heeft geschreven op 2 februari 2018:
Peter wist precies waar het bij mij 'vast zat' op alle fronten. Ik heb bij hem een hotstone + massage gehad en er is veel losgemaakt. Blij mee!
Carola uit Sneek heeft geschreven op 2 februari 2018:
Heb je wel eens een Aroma-Touch behandeling van Peter gehad? Ik wel, heerlijk. Een echte aanrader.
Bettie Wiegman uit Steenwijk heeft geschreven op 25 juli 2017:
Inmiddels heb ik 8 behandeling mogen ondergaan en ik voel me fantastisch! Veel meer ruimte in mijn lichaam en ik voel me een stuk lichter. Dit zou ik iedereen aanraden. Peter geeft je vleugels ?
Willy Visser uit Heino heeft geschreven op 19 februari 2017:
Na een paar behandelingen, wist ik niet wat mij overkwam, alle spieren, die jaren vast zat, zijn herboren. Peter is heel rustig bij een heerlijk muziekje, met zijn handen straalt hij warmte uit, zodat hij alle knopen, weer uit je lichaam kan krijgen, wat een opluchting. Wit u dat ook meemaken, meld je aan bij Peter. Peter, nogmaals bedankt, tot de volgende keer. Groeten van Willy Visser.
Marjan Kreuze uit Steenwijk heeft geschreven op 18 februari 2017:
Ik was voor een 1e behandeling . Wat ik zo fijn vindt aan Peter is de persoonlijke rustige benadering. Hij had echt alle tijd ik kon alles even loslaten. Het heeft mij goed gedaan. Dankje Peter.
Corina Smilde uit Meppel heeft geschreven op 17 februari 2017:
Ik heb nu al een aantal behandelingen gehad en ik kom er altijd als herboren vandaan en blijf ook komen, Peter bedankt voor je goede kwaliteit van de behandelingen ,toppie !
Jessica Storm uit Steenwijk heeft geschreven op 28 november 2016:
Peter behandelt mij al een aantal jaren en ik geniet iedere keer weer van de massages. Zeer ontspannen ga ik altijd naar huis. Heb veel ontspanningsmassages gehad in al die jaren bij verschillende masseurs en sauna's maar ze kunnen niet tippen aan Praktijk vanuit t Hart. Echt een aanrader voor iedereen!!!
Theresia Bij de Leij uit Steenwijk heeft geschreven op 6 mei 2016:
Ik ervaar het als heerlijk ontspannen.en het helpt mij prima bedankt peter. 5sterren
Linda uit Steenwijk heeft geschreven op 6 mei 2016:
Geweldig. De massage die Peter geeft zijn heerlijk ontspannend.

Kijk hier hoe de behandelingen beoordeeld worden.

Cees
Zeer tevreden

Peter, ik ben zeer tevreden over de behandeling.
Het helpt mijn stijfheid te verlichten en gaat nieuwe klachten tegen.
Dank je wel, met vriendelijke groet, Cees

2 jaar geleden
Ineke

De behandeling van Peter ervaren vol positiviteit en helend. Gevoelige plekken bij schouders en nek zijn niet meer pijnlijk. Een soort โ€˜ ontknopingโ€™ . Daarnaast zeer bijzondere ervaring in het energetische werk. Verdriet lijkt weer een stukje opgeruimd. Ik voel me zoveel lichter na de behandeling. Ook het nagesprek als vertrouwend en integer ervaren.

2 jaar geleden

Beoordeling Ervaringen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *