AromaTouch™ Therapie Massage

AromaTouch™ techniek

De AromaTouch™ techniek is een massage die wordt gegeven op de rug, hoofd en op de voeten.  Bij deze techniek spelen geurige essentiële oliën van dōTERRA een belangrijke rol.

Het is een ongelofelijk ontspannende massage waarbij de olien het lichaam stimuleerd om te balans te herstellen of in balans te blijven.

De werking

Bij de AromaTouch™ techniek gebruik ik 8 verschillende essentiële oliën die allemaal op hun eigen manier werken aan datgene wat ons lichaam op dat moment het meeste nodig heeft.
De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

Bijzondere sensationele ervaring

De kracht van de AromaTouch™ techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht. Niet stevig, maar juist licht.

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch™ techniek, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog dagen nagenieten van de werking van deze heerlijke pure oliën.

De AromaTouch™ techniek duurt 45 tot 60 minuten.

Zie hieronder voorbeelden hoe het in zijn werk gaat.

Doteraaromatouch

Share this Post